My CMS

Over Ons

Q-Plus Security International wordt bestuurd door een directeur die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de beveiligingsbranche en een bekwaam managementteam die de organisatie omtrent de beveiligers efficiënt en effectief beheerd. Daarom geniet Q-Plus Security International het volste vertrouwen van bedrijven, instellingen en particulieren.

Q-Plus Security International is een nationaal en internationaal opererend beveiligingsbedrijf met meer dan 1200 medewerkers in verschillende landen. In Nederland heeft Q-Plus Security International vestigingen in Amsterdam, Deventer en Leiden.

Het dienstenpakket van Q-Plus Security International voorziet in nagenoeg elk hedendaags veiligheidsvraagstuk.

De kracht van Q-Plus Security International schuilt in haar vijf kernwaarden:

*   Q  –  Quality (Kwaliteit)
*   P  –  Professionality (Professionaliteit)
*   L  –  Loyalty (Loyaliteit)
*   U  –  Unity (Eenheid)
*   S  –  Souplesse (Flexibiliteit)

Deze kernwaarden vormen tevens de basis van de Q-Plus Security International dienstverlening.

Door middel van gezamenlijke trainingen en cursussen zijn de medewerkers van Q-Plus Security International volledig en specifiek gediplomeerd. Tevens zijn zij ook EHBO, BHV en AED gecertificeerd door het Nederlandse Rode Kruis.

Q-Plus Security International heeft een vergunning van het Ministerie van Justitie voor het in stand houden van een particulier beveiligingsorganisatie en is hiermee bevoegd om in opdracht van derden beveiligingswerkzaamheden uit te voeren.