Missie & Visie

Missie & Visie

 

Missie / Mission

Q-Plus Security International wil aan de ene kant de door de opdrachtgevers gewenst beveiliging met de hoogste normen blijven uitvoeren en aan de andere kant blijven investeren in de veiligheid van alle betrokkenen partijen.
De werkwijze, het gedrag en de beslissingen van Q-Plus Security International gebeurt te allen tijde binnen de kader van verantwoordelijkheid, aansprakelijkheid, wederzijds respect, liefde voor werk, eerlijkheid, transparantie, creativiteit en uitmuntendheid voor haar opdrachtgevers en medewerkers. 

Door vanuit de opdrachtgever te leren denken, open te staan voor veranderingen en ontwikkelingen en door te investeren zonder huidige bronnen in gevaar te brengen heeft Q-Plus Security International het doel om wereldwijd toonaangevende en gezond groeiende beveiligingsbedrijf te worden. 

 

Visie / Vision

Door fysieke- en technische beveiliging te combineren, door nauwe samenwerking tussen Q-Plus Security International en haar partners en op basis van 35 jaar aan ervaring biedt Q-Plus Security International een totale en betaalbare beveiligingsoplossingen aan voor een veilig toekomst.