Kernwaarden

Kernwaarden / Core Values 

 

Kernwaarden zijn een belangrijk deel van Q-Plus Security International. 

Deze kernwaarden vormen de basis voor zowel de opdrachtgevers en partners als met de relatie met de medewerkers van Q-Plus Security International. 

De kracht van Q-Plus Security International schuilt in haar vijf kernwaarden: 

 

 

 

Quality (Kwaliteit) 

Kwaliteit is niet alleen het beveiligingswerk goed doen, maar ook o.a. de offertes, facturen, salariëring, betalingen, de persoonlijke begeleiding goed doen. Het zijn alle dingen die verwacht mogen worden van een goed beveiligingsbedrijf. 

De “Q” van Q-Plus is afkomstig van het woord Quality. 

De “Plus” omdat kwaliteit zoals in onze kernwaarde aangegeven uit veel zaken bestaat. 

Q-Plus ofwel “meer dan kwaliteit” 

 

Professionality (Professionaliteit) 

Het team van Q-Plus Security International straalt professionaliteit uit omdat zij allen bekwaam zijn in hun vakgebied. In de beveiligingsbranche is nauwkeurigheid en accuratesse van groot belang. Doordat het team van Q-Plus Security International professionals zijn in hun vakgebied kunnen zij altijd de juiste oplossing aanbieden met een zeer korte inwerktijd. 

 

Loyalty (Loyaliteit) 

Opdrachtgevers vertrouwen hun veiligheid aan derden toe en dat vertrouwen mag nooit geschaad worden. Q-Plus Security International is eerlijk, integer en betrouwbaar richting haar opdrachtgevers, haar partners, haar medewerkers en richting instanties.

Trouw zijn naar Q-Plus Security International, trouw zijn naar elkaar en trouw zijn naar jezelf. Dit maakt afspraken nakomen makkelijker. 

 

Unity (Eenheid) 

De stijl waarmee Q-Plus Security International zich presenteert is een belangrijke herkenningsfactor. 

De eenheid in kleding en in vorm (logo en kleur) draagt bij aan de herkenbaarheid voor opdrachtgevers, bezoekers als voor de politie, zowel in Nederland als daarbuiten. 

Deze eenheid in werkwijze draagt bij aan het juiste dienst uitvoering. 

 

Souplesse (Flexibiliteit) 

Door dicht bij de opdrachtgever te staan kan snel en flexibel ingespeeld worden op wensen, vragen en nieuwe ontwikkelingen. Korte lijnen en een hoge mate van verantwoordelijkheid bij het team van Q-Plus Security International typeert haar werkwijze. Q-Plus Security International staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor haar opdrachtgevers.