My CMS

INBRAAK- / ALARMSYSTEMEN

In het dagelijkse leven is het nemen van beschermende maatregelen tegen risico’s heel normaal. Een beveiligingssysteem is niet langer een luxe, maar een verstandige investering in de veiligheid van u, uw gezin of onderneming.

Bedreigingen als criminaliteit en calamiteiten zijn steeds vaker actueel.

Deze ontwikkelingen dwingen maatregelen af om tijdig de risico’s en/of de schade zoveel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken. In vaktermen heet dit risicobeheersing!

Een vakgebied waarbij techniek en mensenwerk hand in hand gaan. Maar ook een vakgebied waarbij deskundigheid, betrokkenheid en optimale kennis van de maatschappelijke ontwikkelingen vereist is.

Q-Plus Security International is specialist in het samenstellen, leveren en aanleggen van beveiligingssystemen. Zij heeft alles in eigen hand, van het maken van het beveiligingsplan, de aanleg en plaatsing tot de nazorg van het beveiligingssysteem.
 

Alarmsystemen

Een alarmsysteem of alarminstallatie is een elektronisch systeem dat een melding geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Een gangbare term is inbraakalarm, doch de huidige alarmsystemen hebben meestal meerdere mogelijkheden, zoals het detecteren van brand, diefstal, vandalisme e.d.