My CMS

Evenementenbeveiliging

Het organiseren van een evenement is een lastige opgave. Veiligheid en beveiliging zijn disciplines die professionele aandacht vragen, zeker omdat daaraan vanuit de overheid steeds striktere eisen verbonden worden. Mede op basis van de ruime kennis en ervaring van Q-Plus Security International kunt u vertrouwen op ondersteuning voor, tijdens en na het evenement.
 
Excellente Uitvoering
Afhankelijk worden de evenementenbeveiligers bijgestaan door professionele centralisten, collega’s van de mobiele surveillance, verkeersregelaars, persoonsbeveiligers of gastheren/-vrouwen van Q-Plus Security International.

Voor ieder evenement wordt een team samengesteld met professionals die voldoen aan het profiel dat in samenspraak wordt opgesteld.
 
Integrale Oplossingen
Q-Plus Security International zoekt altijd naar slimme combinaties tussen mens en techniek. Afhankelijk van het evenement en de risico’s wordt daarbij gebruik gemaakt van diverse hulpmiddelen. Naast moderne communicatie middelen gaat het bv. om intelligente camera’s, toegangsbeheerssystemen of zelfs weg- en stage barri√®res. Voor ieder evenement wordt een optimale mix met fysieke en technische beveiligingsmiddelen samengesteld.