My CMS

BOUWBEVEILIGING

Vandalisme, inbraak, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. Jaarlijks wordt voor vele miljoenen euro’s aan schade aangericht aan bouwterreinen. Cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat het alleen maar erger wordt.

Vooral ‘s avonds, in de weekeinden en vakantieperiodes vallen bouwterreinen ten prooi aan diefstal en vandalisme. Een hek houdt vandalen en criminelen niet meer tegen. Professionele beveiliging draagt ertoe bij dat de schade die zij aanrichten wordt beperkt en dat de daders worden opgepakt.

Bouwbeveiliging is een vak apart, heel iets anders dan de beveiliging van een overzichtelijk kantoorgebouw of bedrijventerrein. Een bouwplaats omvat een groot gebied, dat vrijwel dagelijks aan veranderingen onderhevig is. Dit stelt daarom bijzondere eisen aan beveiligingsdiensten. Q-Plus Security International levert maatwerk voor elk bouwterrein.
 
Surveillance op Quads
Veel bouwterreinen worden bewaakt door middel van elektronische inbraak-, detectie- of camerasystemen. Dit schrikt criminelen/vandalisten af. Er gaat echter niets boven fysieke en zichtbare aanwezigheid van beveiligers.

Q-Plus Security International zet bouwbeveiligers in die ook rondes uitvoeren met quads. Groot voordeel van surveillance met quad is het snel en effectief kunnen verplaatsen over het bouwterrein. Ook als het slecht begaanbaar is.