My CMS

Bedrijfsprofiel

Experts in beveiliging
Door het wereldwijd toenemen aan behoefte naar beveiliging is de kwaliteit van de standaard beveiliging sterk afgenomen. De opleiding die beveiligers krijgen is te algemeen en voldoet niet aan de specifieke onderdelen in de beveiligingbranche. Om in te spelen op deze specifieke onderdeel zijn de medewerkers van Q-Plus Security International verplicht trainingen te volgen in het vakgebied waar zij werkzaam zijn.
Pas na verschillende intensieve trainingen (agressietraining, visiteren en fouilleren, zelfverdediging, EHBO, AED enz.) in hun vakgebied worden de Q-Plus Security International medewerkers met voldoende kennis en ervaring ingezet bij de opdrachtgevers.

Q-Plus Security International bedrijfsfilosofie is het vertegenwoordigen van haar opdrachtgevers door niet alleen fysiek aanwezig te zijn, maar ook door zich te onderscheiden in intelligentie, vriendelijkheid, uiterlijk, opleiding en teamspirit.
 
Veiligheid van onze medewerkers
De medewerkers van Q-Plus Security International worden onderworpen aan fysieke, mentale en technische trainingen voor zowel eigen veiligheid als die van de werkvloer.

Alle medewerkers van Q-Plus Security International zijn verplicht om ieder uur een melding te doen bij de meldkamer i.v.m. eigen veiligheid. Bij geen melding wordt er actie ondernomen en is verklaring vereist. In situaties wanneer er geen gehoor is wordt er direct hulpdiensten ingeschakeld.

Zij gebruiken uitsluitend portofoons met “man-down” systeem. Deze portofoon geeft een signaal af als de drager valt of te lang in één positie blijft. Wanneer een man-down alarm afgaat zal automatisch een alarmsignaal worden gestuurd naar de meldkamer die direct hulp inschakelt.